Loading...
Home| Retururi, schimburi și rambursări

Retururi, schimburi și rambursări

Care este politica ta de returnare?

Dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dvs. din orice motiv, suntem aici pentru a vă ajuta. Pur și simplu trimite-l înapoi în 60 de zile de la primire.

După ce l-am văzut și am verificat că totul este în ordine, vă vom rambursa suma plătită pentru el, inclusiv taxele și taxele.

Pentru a primi o rambursare integrală, toate articolele trebuie să ne fie returnate nepurtate/nefolosite și în aceeași stare în care le-ați primit cu ambalajul original și toate etichetele și etichetele atașate (de exemplu, pantofii trebuie returnați cu cutia originală de pantofi).

 

Când îmi voi primi rambursarea?

După ce primim returnarea și verificăm totul în ordine, vă vom rambursa metoda inițială de plată. Ne vom asigura că vă vom ține la curent și vă vom e-mail atunci când vom procesa rambursarea.

 

Cât timp trebuie să mă întorc?

Aveți la dispoziție 60 de zile pentru a ne trimite ceva înapoi din ziua în care îl primiți. Din păcate, nu putem accepta retururi după această perioadă.

 

Pot returna un articol pentru un schimb în loc de o rambursare?

Din păcate, momentan nu acceptăm schimburi. Dacă doriți să schimbați un articol cu altul, vă rugăm să returnați cel original și să plasați o nouă comandă.